Γυαλιά καρφιά έκανε άγνωστος διαρρήκτης το γραφείο διεκπεραιώσεων του Δημήτρη Δανηλόπουλου στη συνοικία της Νεάπολης απέναντι από τη Διεύθυνση Μεταφορών. Το περιστατικό συνέβη περίπου δέκα λεπτά πριν τις 3, σήμερα τα ξημερώματα, όταν περίοικος ειδοποίησε τηλεφωνικά τον επαγγελματία ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο του.

Το θύμα έσπευσε κατευθείαν στον χώρο και διαπίστωσε πως έμοιαζε σαν να είχε πέσει βόμβα. Η κεντρική τζαμαρία της εισόδου ήταν σπασμένη, ενώ πεταμένα παντού ήταν σημαντικά έγγραφα.

Παράλληλα ψάχνοντας τους φακέλους με άδειες κυκλοφορίας και διπλώματα ο κ. Δανηλόπουλος διαπίστωσε πως αρκετούς από αυτούς ο δράστης τους είχε διασκορπίσει εκτός γραφείου και συγκεκριμένα στο πάρκιν στο πίσω μέρος του Μηχανολογικού…

Όπως αναφέρει στο magnesianews.gr το θύμα, είχε στο γραφείο διπλώματα προς παράδοση τα οποία και αφαίρεσαν, χωρίς να γνωρίζει την τύχη τους, ενώ ταυτόχρονα έκαναν φτερά και άδειες από Δημόσιας Χρήσης οχήματα που κοστίζουν 400 ευρώ η καθεμία.

Έτσι το γεγονός πως ο δράστης έφυγε με 50 ευρώ σε ψιλά και έναν φορητό υπολογιστή είναι το μικρότερο κακό… Είναι η τρίτη φορά που ο Βολιώτης επαγγελματίας πέφτει θύμα κλοπής, αναζητώντας τρόπους προκειμένου να προστατευτεί.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία του θύματος, ώστε να λάβουν αποτυπώματα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του δράστη, αλλά και προς αναζήτηση του βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Σημειώνεται πως ο διαρρήκτης δεν σταμάτησε στο γραφείο του Δ. Δανηλόπουλου, αλλά χτύπησε και σε άλλο γραφείο λίγα μέτρα παραδίπλα, καθώς έσπασε τη βιτρίνα, ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει μέσα στο γραφείο γιατί έγινε αντιληπτός από υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

magnesianews.gr