ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ
Υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά στην Βρύση Τυρνάβου
Υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά στην Βρύση Τυρνάβου

Δύο φωτιές ξέσπασαν, η πρώτη στις 3:30 τα ξημερώματα και η δεύτερη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα στην περιοχή γύρω από την Βρύση Τυρνάβου. Από τη φωτιά κινδύνευσε το εξωκλήσι της Αγίας Άννας στο λόφο όπως και ο φυσικός χώρος της Βρύσης Τυρνάβου. 

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Τυρνάβου, στο σημείο βρέθηκαν οχήματα και εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής όπως επίσης και η υδροφόρα του Δήμου Τυρνάβου που κατάφεραν να θέσουν σε έλεγχο την φωτιά και να τη σβήσουν. 

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας Μαρία Γαλλιού και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τυρνάβου Νίκος Νταλαγιάννης. 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ευχαριστεί τους άντρες και της γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας, που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας, τον Δήμαρχο Λαρισαίων καθώς επίσης και της Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη διάθεση υδροφόρων οχημάτων για επιπλέον ενίσχυση των συνεργείων του Δήμου Τυρνάβου. Τέλος ευχαριστεί όλους τους ιδιώτες που συνέδραμαν στο δύσκολο αυτό έργο.

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.