Ένα παιδί που από τότε που κατάλαβε τον εαυτό του κάνει κλοπές, οδηγήθηκε χθες στην φυλακή μετά από καταδίκη 18 μηνών χωρίς αναστολή.

Ο 22χρονος που συνελήφθη για κλοπή μιας καφετέριας στη Νέα Ιωνία, μαζί με έναν ανήλικο συνεργό του, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο, χωρίς δικηγόρο, ενώ κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν ήταν δίπλα του.

Ο 22χρονος είχε πολλές καταδίκες για κλοπές και βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή. Κατά την ακροαματική διαδικασία έγινε γνωστό πως τον τελευταίο μήνα «χτυπούσε» συστηματικά επιχειρήσεις, σπάζοντας τζαμαρίες και κλέβοντας χρήματα.

Εναντίον του κατέθεσε γνωστός επαγγελματίας της πόλης που έπεσε θύμα κλοπής παραμονή του Αγίου Πνεύματος, ο αστυνομικός που τον έχει συλλάβει πολλές φορές και η ιδιοκτήτρια του καφέ που «χτύπησε» προχθές με τον ανήλικο συνεργό του… για να αρπάξουν 20 ευρώ. Η ίδια ισχυρίστηκε πως η ζημιά που προκλήθηκε με το σπάσιμο της τζαμαρίας ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Ο 22χρονος μετά από την σύλληψή του αναγνωρίστηκε από το υλικό των καμερών που διέθεταν οι επιχειρήσεις που έκλεβε, ενώ χθες στο δικαστήριο αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στις κλοπές. «Έχω κάνει μια νέα αρχή, έχω πιάσει δουλειά στη λαϊκή και ξεφορτώνω προϊόντα και ζω με την μητέρα μου.

Δεν είμαι εγώ στα βίντεο, δεν έχω κάνει τίποτα», δήλωσε ενώ ο πρόεδρος της έδρας τον προκάλεσε πολλές φορές να πει την αλήθεια για να ελαφρύνει την θέση του, κάτι που δεν έπραξε. Αρνήθηκε μάλιστα πως είχε κάποια σχέση και με τον ανήλικο συνεργό του, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος.

gegonota.news