Η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα ηγείται του ψηφοδελτίου της ΝΔ όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ψηφοδέλτιο σελέμπριτις, καθώς όπως είπε ο θα χρειαστείτε όλους να τους γκουγκλάρετε.

Είπε ακόμα ότι εξ αρχής όταν σκεφτόταν την σύνθεση ήθελε να γίνει κάτι διαφορετικό να επιβραβεύσει μέσα από την συμμετοχή γυναίκες και άνδρες που έχουν διακριθεί για την δουλειά τους και όχι πρόσωπα που να κομίζουν υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας. Έψαχνα πολύ περισσότερο το είναι από το θεαθήναι. Ο καθένας είπε ακόμα έχει την δική τους διαδρομή και μέσα από την κυβερνητική πολιτική. Πιστεύω, είπε ακόμα ότι έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο μέσα από τις δικές τους ιστορίες.

Γνωρίζω τα μεγάλα οφέλη της αναγνωρισιμότητας τόνισε αλλά τώρα δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους να εκτεθούν στην δύσκολη αυτή διαδικασία του πολιτικού διαλόγου και να εκπροσωπήσουν και επάξια την παράταξη στην βουλή κομίζοντας κάτι καινούριο, είπε χαρακτηριστικά.

Στη δεύτερη θέση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ενώ στην τρίτη θέση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσηςο Χρ. Στυλιανίδης.

in.gr