Την άνοιξη του 2023, πιθανότατα κοντά στο Πάσχα, θα υλοποιηθεί η εδώ και χρόνια ληφθείσα απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Μουζακίου, για την επίσημη μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης σε "Δημοσθένης Ταμπάκος".

Αυτό τόνισε μιλώντας στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Δήμος βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Ολυμπιονίκη, προκειμένου να καθορισθεί η καταλληλότερη ημερομηνία για την τελετή ονοματοδοσίας. Με στόχο και την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου και την προβολή του σημαντικού γεγονότος.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αθλητική υποδομή, μετά από αρκετά προβλήματα και χρόνια υπομονής και αναμονής, παραδόθηκε το 2015. Η απόφαση για να δοθεί το όνομα του Δημοσθένη Ταμπάκου είχε ληφθεί προγενέστερα.

Όπως μας είπε ο κ. Στάθης η τελετή ονοματοδοσίας ήταν προγραμματισμένη για νωρίτερα, αλλά προέκυψαν διαφορά θέματα, με τελευταίο εξ αυτών την πανδημία, που κατέστησε απαγορευτική κάθε τέτοια εκδήλωση για μία διετία περίπου. Πλέον, κατέληξε, βρισκόμαστε σε φάση προγραμματισμού, προκειμένου να οργανωθεί για το πρώτο εξάμηνο του 2023.