Στην εβδομαδιαία ανάρτηση του για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στην φωτιά στην Πάρνηθα, στις συστάσεις που έκανε ο ΟΟΣΑ, σε ότι αφορά το κράτος δικαίου και τέλος, στον τομέα της υγείας.

Στο μέτωπο των πυρκαγιών ο κ. Μητσοτάκης επέστησε την προσοχή προς όλους ότι «πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Και η προσπάθειά μας είναι συνεχής. Σε αυτήν την προσπάθεια όμως, σύμμαχοί μας είναι και νέα εργαλεία που χτίζουν μια νέα κουλτούρα πρόληψης και υπευθυνότητας».

Δείτε την ανάρτηση

Αναφερόμενος στο Thessaly and Evros Pass, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μέχρι σήμερα οι αιτήσεις ανέρχονται στις 206.490 χιλιάδες. 

Συγκεκριμένα, στον εβδομαδιαίο απολογισμό αναφέρει τα εξής: 

Καλοκαίρι όμως σημαίνει και χαρά και λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μακριά από την πόλη. Φέτος, σε όλες τις κατασκηνώσεις της χώρας θα φιλοξενηθούν συνολικά 13.595 άτομα, από τα οποία τα 7.425 παιδιά, 1.820 ηλικιωμένοι και 4.350 άτομα με αναπηρίες. Αυξήσαμε μάλιστα στα 4.000.000 τον προϋπολογισμό για τις κατασκηνωτικές δραστηριότητες ώστε να ωφεληθούν περισσότερα άτομα για περισσότερο καιρό.

Με την ευκαιρία, να σας πω ότι όπως σας έγραψα την προηγούμενη Κυριακή, άνοιξε την Τρίτη η πλατφόρμα για το Thessaly και Evros Pass για τη στήριξη του τουρισμού στις περιοχές της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από τον Daniel και του Έβρου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Να σας ενημερώσω λοιπόν σήμερα ότι συνολικά έχουν υποβληθεί 206.490 αιτήσεις!

trikalaenimerosi.gr