Αφήνει τη Λάρισα και την διεύθυνση της ΔΥΠΑ Θεσσαλίας (πρώην ΟΑΕΔ) η Όλγα Τσιούρβα μετακομίζοντας στην Κομισιόν, στις Βρυξέλλες, στη Γενική Δ/νση Απασχόλησης, ως Εθνικός Εμπειρογνώμονας, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ϊνσταγκραμ. Νέα διευθύντρια στη ΔΥΠΑ Θεσσαλίας αναλαμβάνει η υποδιευθύντρια Φρόσω Χατζηκωνσταντίνου.

Η Όλγα Τσιούρβα στο μήνυμά της αναφέρει:

«Μετά από σχεδόν 13 χρόνια στη θέση της Περ/κής Δ/ντριας της ΔΥΠΑ (πρ.ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας ήρθε η ώρα για μια νέα πορεία, αυτή τη φορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στη Γενική Δ/νση Απασχόλησης, ως Εθνικός Εμπειρογνώμονας στις Βρυξέλλες.

Όταν ανέλαβα καθήκοντα το Μάρτιο του 2012 προερχόμενη από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας η ενασχόληση μου με τα καθήκοντα της Περ/κής Δ/ντριας με βοήθησε να ξεπεράσω τους φόβους μου για τη ζωή και μου έδωσαν τη μοναδική ευκαιρία να εργαστώ με πάθος και χαρά με αξιόλογους ανθρώπους για την Υπηρεσία μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους άξιους συνεργάτες μου που τα τελευταία δεκατρία χρόνια πορευτήκαμε μαζί και καταφέραμε να κάνουμε γνωστή για το σπουδαίο έργο της την Υπηρεσία μας, τη Δ.ΥΠ.Α., στην περιοχή μας. Μαζί καταφέραμε την εξυγίανση της Υπηρεσίας και μαζί ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα.

Σας ευχαριστώ όλους».

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr