Οι polo μπλούζες είναι από τα αγαπημένα κομμάτια κάθε άνδρα. Άνετες, πρακτικές, κομψές και ευκολοφόρετες, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε περίσταση. Είναι από τα λίγα ανδρικά κομμάτια που είναι ταυτόχρονα κλασικά και casual. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τα φορέσετε τόσο στη δουλειά όσο και σε μία ημι-επίσημη κοινωνική εκδήλωση και να δείχνετε το ίδιο καλοντυμένος. Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πούμε, ότι, αν θέλετε να δώσετε μία πινελιά κομψότητας στο στυλ σας, αρκεί να φορέσετε μία μπλούζα polo.

Οι polo μπλούζες σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 1900 για παίκτες του τένις. Με τον χαρακτηριστικό γιακά, τις πατιλέτες με κουμπιά και το διαπνέον ύφασμα, ήταν μία πρακτική επιλογή για τους αθλητές. Παρόλα αυτά, έγιναν γρήγορα εξαιρετικά δημοφιλείς στο μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, λόγω της άνεσης και του στυλ τους, όταν οι διασημότητες άρχισαν σταδιακά να τα φορούν και έξω από τα γήπεδα. Έτσι, τα πόλο έγιναν σύμβολα κομψότητας, περνώντας γρήγορα από τα γήπεδα τένις στους δρόμους και, τελικά, στην καθημερινότητα.

Τα ανδρικά t-shirts & polo https://modivo.gr/c/andres/roucha/t-shirts-polo, αν είναι καλής ποιότητας, μπορούν να αναδείξουν ένα ανδρικό σύνολο και να προσθεσουν κομψότητα σε κάθε εμφάνισή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα πόλο με ένα απλό σορτς για μία χαλαρή βόλτα με φίλους στην πόλη ή με ένα τζιν παντελόνι για μία επαγγελματική συνάντηση.

Ας δούμε όμως σε ποιες περιπτώσεις είναι σωστό να φοράτε μπλούζα polo και με τι μπορείτε να την συνδυάσετε:

  • Polo μπλούζες στη δουλειά

Τα πόλο πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ επίσημου και casual, γι’αυτό είναι ιδανικά για τους σύγχρονους χώρους εργασίας. Στο γραφείο, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό, γκρι ή μπλε πόλο, που αποτελούν τις πλέον κλασικές χρωματικές επιλογές. Απλά, φροντίστε να συνδυάσετε το πόλο σας με ένα παντελόνι διαφορετικού χρώματος. Ένα καλός τρόπος να φορέσετε το πόλο σας στη δουλειά είναι να το συνδυάσετε με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ουδέτερο χρώμα, π.χ. λευκό, μαύρο, navy ή χακί. Ένα κομψό παντελόνι θα διαμορφώσει ανάλογα και το στυλ σας, προσδίδοντας επαγγελματισμό και ωριμότητα στην εμφάνισή σας. Για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καλό είναι να αποφύγετε τα φωτεινά ή ζωηρά χρώματα, όπως το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο ή το ροζ. Ένα φωτεινό χρώμα θα αποσπάσει την προσοχή από το σύνολο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα καλό ρολόι και ένα ζευγάρι ποιοτικά παπούτσια.

  • Polo μπλούζες στις casual περιστάσεις

Αν επιλέγετε προσεκτικά την εμφάνισή σας για τη δουλειά, δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος για ένα για να σκεφτείτε τι να φορέσετε σε ένα ραντεβού ή σε μία συνάντηση με τους φίλους σας. Για ένα casual καλοκαιρινό event, όπως μία βόλτα στην παραλία με τους φίλους σας ή μία εκδρομή εκτός πόλης, προτιμήστε τα έντονα, ζωηρά χρώματα ή τα πιο ουδέτερα, ανάλογα με την διάθεσή σας. Όποια επιλογή κι αν κάνετε, μπορείτε να συνδυάσετε το πόλο σας με ένα σορτς. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, επιλέξτε ένα αθλητικό ρολόι και τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου. Φροντίστε να φοράτε τα κατάλληλα παπούτσια για την περίσταση, π.χ. παπούτσια πεζοπορίας, sneakers ή αθλητικά.

Οι μπλούζες πόλο προσαρμόζονται στις στιλιστικές σας ανάγκες και διαμορφώνουν το look σας σε κάθε περίσταση. Είναι ιδανικές τόσο για smart casual εμφανίσεις, όσο και για τις χαλαρές στιγμές του Σαββατοκύριακου και των διακοπών. Αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και στιλ, γι’αυτό είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους άνδρες.

Μην ξεχνάτε να επιλέγετε polo μπλούζες ουδέτερου χρώματος για τη δουλειά και ζωηρά χρώματα όταν φοράτε πόλο σε casual εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να συνδυάσετε το μπλουζάκι πόλο της επιλογής σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ, που ταιριάζουν με την κάθε περίσταση, ώστε να ολοκληρώσετε το στυλ σας.