Μεγάλη ζημιά προκάλεσαν δύο αλβανοί σε επαγγελματίες της Σκιάθου, καθώς έκλεψαν τέσσερα σούπερ μάρκετ και δύο περίπτερα, φορτώνοντας το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους με κούτες τσιγάρων.

Ο ένας δράστης 42 χρονών συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Αρχικά η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο συλληφθείς, από κοινού με τον συνεργό του, προσποιούμενοι τους πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από δύο μίνι μάρκετ συνολικά 38 συσκευασίες, περιέχουσες 10 πακέτα καπνικών προϊόντων η καθεμία.

Όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (04-08-2025), οι δύο δράστες, ενεργώντας πανομοιότυπα, προέβησαν από κοινού στη διάπραξη 4 ακόμη περιπτώσεων κλοπής στο νησί της Σκιάθου, 2 από τις οποίες σε μίνι μάρκετ και 2 σε περίπτερα, κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά 14 συσκευασίες, περιέχουσες 10 πακέτα καπνικών προϊόντων η καθεμία.

magnesianews.gr