Ο Χρήστος Λάμαρης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στους άνδρες στον 18ο Ημιμαραθώνιο δρόμο “Τυρναβος -Λάρισα” καταγράφοντας ρεκόρ αγώνα με χρόνο 1:11:15.

Είναι η δεύτερη φορά που πήρε μέρος στον αγώνα, δηλώνοντας ευχαριστημένος και συγχρόνως έστειλε το μήνυμα για μεγαλύτερη συμμετοχή σε ένα ήπιο Ημιμαραθώνιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Κακαρόντζας και στην Τρίτη ο Αντώνης Σκοτίδης, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Βάνα Σπύρου από τον Σύλλογο Δρόμου Υγείας με χρόνο 1:43:07.

Στον αγώνα πήραν μέρος 185 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες περιοχές της χώρας, με την εκκίνηση από τον Τύρναβο και τον τερματισμό στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Νωρίτερα στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 5χλμ με την συμμετοχή περίπου 100 αθλητών διάφορων ηλικιών.

Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο ειδικευόμενος γιατρός από την Λαμία, Χρήστος Τσελής με χρόνο 19:30 και ακολούθησαν οι Απόστολος Κουτουμπές και Φάνης Αντωνίου.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ελένη Βερελοπούλου με χρόνο 22:56 και ακολούθησαν οι Βασιλική Κώστα και Ελένη Κακαρόντζα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής ήταν ο Γιάννης Γκισάκης 77 ετών που δήλωσε για άλλη μια φορά χαρούμενος που μπορεί και τρέχει σε αυτήν την ηλικία στους αγώνες.

Τον Ημιμαραθώνιο διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Λαρισαίων και Τυρνάβου και με την συμμετοχή εθελοντικών οργανώσεων και της Τροχαίας Λάρισας που φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ertnews.gr