ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΚΑΝΤΕΡΕ
Πως θα είναι ο καιρός το Πάσχα - Η πρώτη εκτίμηση
Πως θα είναι ο καιρός το Πάσχα - Η πρώτη εκτίμηση

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε Πάσχα (5/5) και αρκετοί είναι αυτοί πού προβληματίζονται για τον καιρό, καθώς θα περάσουν τις μέρες στην ελληνική ύπαιθρο, σουβλίζοντας τον πατροπαράδοτο οβελία. Θα ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες;

Ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές επιχειρεί μια πρώτη εκτίμηση του καιρού, αν και ακόμα δεν υπάρχουν προγνωστικοί χάρτες, σύμφωνα με την οποία το θερμόμετρο θα φτάσει την ημέρα του Πάσχα τους 26 βαθμούς.

Παραθέτει τις θερμοκρασίες που αντιστοιχούσαν τα προηγούμενα χρόνια στο Πάσχα και χαρακτηρίζει τον Μάιο μήνα αστάθειας με καταιγίδες και κεραυνούς.

«Στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και λίγες ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα είναι αδύνατο να μην έχουμε μία μεταβολή του καιρού» λέει ο μετεωρολόγος.

Η ανάρτηση

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.