Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) με την Καραμπάγκ για την τέταρτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους Πειραιώτες στον όμιλο και ο πρώτος αγώνας που δεν δέχτηκαν γκολ.

Η ομάδα του Μίτσελ παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Ναντ έχει τρεις βαθμούς, του δίνει ελπίδες κατάληψης της τρίτης θέσης και πρόκρισης στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη γαλλική ομάδα την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Την επόμενη αγωνιστική οι πρωταθλητές κοντράρονται εκτός έδρας με τη Φράιμπουργκ.

Οι Πειραιώτες δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 13’ με σουτ του Κάντι και απείλησαν και πάλι τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Χουσεΐνοφ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του τελική στον αγώνα στο 23ο λεπτό. Ο Μπίελ εκτέλεσε φάουλ, ο Ντόι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Σε εκείνο το σημείο ο Μίτσελ έδωσε εντολή για αλλαγή σχηματισμού και το 3-5-2 έγινε 4-4-2 με τον Ολυμπιακό να ξεκινά να κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες άρχισαν να κάνουν τελικές προσπάθειες και είχαν δοκάρι με τον Καμαρά στο 37ο λεπτό. Στο 44΄η ομάδα του Μίτσελ απείλησε ξανά με σουτ του Κούντε με τον Μαγκομενταλίγιεφ να διώχνει με δυσκολία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να πιέσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες απείλησαν με σουτ του Κούντε που κατέληξε άουτ αλλά και προσπάθεια του Μπίελ που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 71΄η Καραμπάγκ είχε καλή στιγμή με το σουτ του Όζοβιτς να μην βρίσκει στόχο. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα με την Καραμπάγκ να βρίσκει χώρους αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε με 4-0 της Ναντ στη Γαλλία. Η γερμανική ομάδα έφτασε τους 12 βαθμούς έχοντας μόνο νίκες στον όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Κούμπλερ. Ο Γκρέγκοριτς διαμόρφωσε το 0-2 στο 71ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα ο Σάντε σημείωσε το τρίτο γκολ της γερμανική ομάδας. Ο Γεόνγκ έκανε το 0-4 στο 87ο λεπτό.

Η βαθμολογία του ομίλου

Φράιμπουργκ 12
Καραμπάγκ 7
Ναντ 3
Ολυμπιακός 1

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ