Για το μέλλον της Λάρισας, πραγματοποίησε μια εποικοδομητική συζήτηση με νέους και νέες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σήμερα, βράδυ Τρίτης, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

“Ήρθα για να σας ακούσω” είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους νέους και τις νέες και στους εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου Νεολαίας του δήμου Λαρισαίων και εξήγησε ότι αυτή η συνάντηση θα του προσφέρει δείγματα γραφής για το αύριο.

“Θα μας δώσει ερεθίσματα ώστε το νέο σχέδιο που επεξεργαζόμαστε ως δημοτική αρχή να αγκαλιάσει τους νέους” τόνισε, ενώ παραδέχθηκε ότι νιώθει πως η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για τη νέα γενιά. “Συνεχίζω να αισθάνομαι ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ μεγάλο δρόμο, που πρέπει να ανοίξουμε για τη νέα γενιά” είπε ο κ. Καλογιάννης.

Στη συνέχεια ο κ. Καλογιάννης συνομίλησε με τους νέους, αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τις ανάγκες τους όπως τη δημιουργία Κέντρου Νεότητας και αφουγκράστηκε τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις τους για το πολιτικό γίγνεσθαι, καθώς και για τον τρόπο που εκείνοι βλέπουν την πόλη και τι θέλουν να αντικρίζουν όταν στρέφουν τα μάτια τους στο μέλλον.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων Φωτεινή Μυσιρλή, η οποία χαρακτήρισε τον κ. Καλογιάννη “πρότυπο”, “γιατί ασχολήθηκε πολύ νωρίς με τα κοινά και δίνει κίνητρο στους νέους να ασχοληθούμε κι εμείς. 

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με πάρτι στον ίδιο χώρο!

tinealarissa.gr