Πρεμιέρα τη Δευτέρα για το παζάρι Λάρισας

Aνοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το παζάρι της Λάρισας τη διοργάνωση του οποίου αναλαμβάνει φέτος, για πρώτη φορά, ιδιωτική εταιρεία, υπό την εποπτεία του Δήμου Λαρισαίων.

Για λόγους ασφαλείας το λούνα παρκ δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετική απόφαση της δημοτικής αρχής. 

Η έναρξη του φετινού παζαριού θα γίνει με την Γλυκερία, στις 8 το βράδυ στον χώρο που καταλάμβανε το λούνα-παρκ, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου "η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά –έντεχνα –παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της: «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.

Εκτός όμως από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε γεια Παναγιά», «Τι σε μέλλει εσένανε», «Σ’ ́αγαπώ γιατί είσαι ωραία», κ.ά.

Η είσοδος για όλους είναι δωρεάν."

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.