Ήταν ανώτερος, είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν χαμογέλασε... Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» την Τρίτη (3/1) και δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την ισοπαλία που είχε πάρει την περασμένη εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για να διατηρηθεί στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης και στο άγχος.

Οι Ηρακλειώτες, που είχαν πολύ δραστήριους τους Τοράλ και Νέιρα, έδειξαν ότι χρειάζονται έναν γκολτζή, με τον Ντίκο να μην το... έχει με το σκοράρισμα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς στη 10η θέση μετά και τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, από την πλευρά της, δεν είναι στα καλύτερά της, «φωνάζει» για την ώρα το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση του Πάολο Φερνάντες, ενώ παρατηρείται και σημαντική δυστοκία πλέον με τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ.

Ο Κλέιμαν έκανε μεγάλες επεμβάσεις και παίρνει δίκαια τον τίτλο του πολυτιμότερου για τους Θεσσαλούς, για τους οποίους καλός ήταν και ο Άλχο κι ενώ μετρούν 26 πόντους στην 5η θέση.

Ανώτερος, αλλά γκολ δεν έβαλε...

Το ματς είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με πάνω κάτω την μπάλα και τον Ντίκο στο 8' να σπαταλά σπουδαία ευκαιρία, για να δώσει γρήγορο προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Γενικά, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας είχε την υπεροχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν θέματα στην επιθετική τους λειτουργία και δεν έβγαιναν οι συνδυασμοί, με τον Ντίκο στο 45' να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος συνέχισαν οι γηπεδούχοι να έχουν το πάνω χέρι, σκόραραν με τον Λάρσον στο 58', αλλά ο Νέιρα ήταν σε θέση οφσάιντ όπως απεφάνθη και το VAR, ενώ σταδιακά οι Θεσσαλοί έριξαν το ρυθμό.

Ο Κούτσιας στο 78' λίγο έλειψε να πετύχει το 0-1, ο Κλέιμαν στο 89' απεσόβησε το 1-0 στην κοντινή κεφαλιά του Περέα και το σφύριγμα της λήξης... χάλασε τους Κρητικούς, που εντός έδρας έχουν νικήσει μόνο τον Λεβαδειακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Σαμοΐλη και Κολλιάκο. Διαιτητής VAR ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός από τον ίδιο Σύνδεσμο ο Φωτόπουλος.

Κίτρινες: 32' Πασαλίδης, 72' Μεγιάδο - 12' Εσκοβάλ, 34' Πίρινεν.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Mανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83' Ντουρμισάι), Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Μπαλογιάννης, Νέιρα (83' Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76' Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Μπαριέντος, Νοκέρ (36' λ. τρ. Καρτάλης, 61' Ουές), Ντέλετιτς, Μεσκίδα (65' Σιέλης), Κούτσιας.

a-sports.gr