Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση και… καθάρισαν γρήγορα το παιχνίδι. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Μίτσελ «έπιασε» την ΑΕΚ στους 35, μείωσε από τον Παναθηναϊκό στο -7 και περιμένει το αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι.

O Oλυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ. Από ενέργεια του Φορτούνη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άλχο, ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι και ο Μπιέλ με υπέροχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Στο 22′ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ακόμη ένα πιο μεγάλο βήμα προς το «τρίποντο».

Ο Χουάνγκ έκλεψε την μπάλα και με ένα τρομερό «κεραυνό» με το αριστερό έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Η ομάδα του Μίτσελ ήταν εμφανώς ανώτερη και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «κλείδωσε» τη νίκη. Μετά από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και διαμόρφωσε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε περισσότερο ρυθμό, ο Βόλος απείλησε στο 54′ με τον Ντόη να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Λούνα ενώ στο 60′ ο Ολυμπιακός με τον Ροντινέι είχε οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το τέταρτο γκολ και τελικά το βρήκαν με τον Ελ Αραμπί στο 75′. Ο Μαροκινός φορ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

naftemporiki.gr