Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Ο Ηλίας Σουφλιάς Πρόεδρος ΔΕΕΠ Λάρισας μιλώντας στους δημοσιογράφους για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στον Νομό Λάρισας τους χαρακτήρισε ως μία εξαιρετική πολιτική εντεκάδα η οποία δηλώνει παρούσα να υπηρετήσει την κοινωνία του νομού Λαρίσης, να προβάλει τα θέλω της και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα για τα παιδιά μας και τις υποδομές του τόπου.

“Η ηγεσία του κόμματος επέλεξε μεταξύ πολλών προσώπων, οι οποίοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για το νομό Λαρίσης.

Ο νομός μας, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τα οποία αντιμετώπισε όλη η χώρα, αντιμετώπισε θεομηνίες, σεισμό,  παγωνιές με επιτυχία.

Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν.

Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας” είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σουφλιάς.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκδήλωσή παρουσίασής τους μίλησαν με αλφαβητική σειρά:

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Κωνσταντίνου
ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλλέα
ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Νικολάου
ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Γεωργίου
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Δημητρίου
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντελή
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του Χρήστου
ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου

Αύριο το βράδυ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κόμματος στη Λάρισα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κύπρου 77

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.