Μπορεί η καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει την κατιούσα μετά την αποχώρησή του απ' τα μεγάλα ευρωπαϊκά με προορισμό τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ αλλά σε εμπορικό επίπεδο ο CR7 συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που θα λάβει 500 εκατ. ευρώ σε δυόμισι χρόνια, άρχισε ήδη να κάνει απόσβεση καθώς μόλις σε 48 ώρες ο σύλλογος που εδρεύει στο Ριάντ έβαλε στο ταμείο του περί τα 60 εκατ. ευρώ από τις φανέλες με το όνομα του Ρονάλντο και το νούμερο 7 στην πλάτη.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ έχουν ήδη πωληθεί περί τα 2 εκατομμύρια φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα δεδομένου ότι η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε, έχει γίνει νέα παραγγελία καθώς η ζήτηση παραμένει εξαιρετικά μεγάλη.

Παράλληλα, η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτόξευσε και τη δημοφιλία της Αλ Νασρ, η οποία πριν από τη μεταγραφή του CR7 είχε μόλις 860 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και λίγα 24ωρα μετά έχει εκτοξευτεί στο εξωπραγματικό νούμερο των 6,7 εκατ. followers! Περίπου έξι εκατομμύρια νέοι ακόλουθοι για χάρη του Κριστιάνο.

Την Τρίτη η επίσημη παρουσίαση

Όπως ανακοίνωσαν οι Σαουδάραβες την Τρίτη (3/1) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο με το σύνθημα «Hala Ronaldo». Ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (2/1) ταξιδεύει από τη Μαδρίτη με το ιδιωτικό του τζετ και θα φτάσει στο Ριάντ, ενώ την Τρίτη στις 18.00 ώρα Ελλάδας έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του Κριστιάνο στο Mρσουλ Παρκ.

«Τελετή υποδοχής του καλύτερου παίκτη στον κόσμο! Αύριο είναι Τρίτη και οι οπαδοί της Αλ- Νασρ υποδέχονται τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, Κριστιάνο Ρονάλντο» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι Σαουδάραβες.

ethnos.gr