Πάνω από 2.000 ήταν οι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το Σαββατοκύριακο, ενώ χθες βράδυ υπήρξε νέα χιονόπτωση, με πέντε πόντους νέο χιόνι και με τους εργαζόμενους στο Χιονοδρομικό να στρώνουν τις πίστες για να ανοίξει και σήμερα κανονικά.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο υπεύθυνος του Χιονοδρομικού, Γρηγόρης Ιγγλέσης λειτούργησαν όλες οι πίστες για πρώτη φορά χθες και προχθές, καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε χιόνι. Τα εισιτήρια που κόπηκαν από σκιέρ ήταν περίπου 1.600, ενώ οι υπόλοιποι ήταν περιπατητές και επισκέπτες που ήλθαν να θαυμάσουν το τοπίο και να πάρουν τον καφέ τους ή να γευματίσουν. Εκτίμησε ότι όλη αυτή την εβδομάδα το Χιονοδρομικό θα είναι ανοιχτό.

Αναφορικά με δύο άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά χθες στο Χιονοδρομικό, ο κ. Ιγγλέσης ανέφερε ότι ένα άτομο που έκανε snowboard φέρεται να έπεσε πάνω σε μια γυναίκα και το παιδί της, που εκείνη την ώρα έκαναν σκι. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο χώρο στάθμευσης από τον γιατρό και τους εργαζόμενους του Χιονοδρομικού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους.

ertnews.gr