Τον όρκο της επιστήμης τους έδωσαν το μεσημέρι 19 απόφοιτοι του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παραλαμβάνοντας τα πτυχία τους κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Κτιρίου Γ, Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα.

Το μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής κ. Μιχ. Βραχνάκης χαιρετίζοντας την τελετή αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία κλήθηκαν να υλοποιήσουν τις σπουδές τους οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος χαρακτηρίζοντας ηρωική την προσπάθειά τους και ζητώντας τους να διατηρήσουν ανοικτούς ορίζοντες, να συνεχίσουν να σπουδάζουν το αντικείμενο αλλά και να λειτουργούν με την καρδιά τους, χαράσσοντας τη δική τους πορεία.

Συγχαρητήρια στους νέους πτυχιούχους και τους γονείς που τους στήριξαν έδωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος καθηγητής κ. Γ. Νταλός εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τις επαγγελματικές τους προοπτικές τονίζοντας ότι θα είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Στις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος

Ακολούθως οι πτυχιούχοι έδωσαν τον όρκο αποφοίτησης του Τμήματος διαβεβαιώνοντας ότι: «εξερχόμενοι από το χώρο του σεβαστού αυτού ακαδημαϊκού Ιδρύματος και θα ζήσουμε με το πνεύμα της επιστήμης και θα την θεραπεύσουμε με ευσυνειδησία ήθος και ειλικρίνεια…».

karditsaLive.net