Ανακοίνωση για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας την άμεση διαγραφή του.

Το κυβερνών κόμμα ζητάει τη διαγραφή και απόσυρσή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς χαρακτήρισε τον πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, «τουρκολάγνο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Αντώναρο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τουρκολάγνο».

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα.

Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη!

Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές.

Η δήλωση Αντώναρου

Είχε προηγηθεί η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου, στο κανάλι του Attica TV, στη διάρκεια μιας αντιπαράθεσής του με τη βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου.

Άννα Ευθυμίου: «Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, έχει πάθει vertigo. Το λέω αυτό γιατί, από τη μια είναι ως “τουρκοφάγοι” -παρουσιάζονται- μήπως πάρουν σταυρό και από την άλλη, έρχονται και φέρνουν πρόταση νόμου, να κυρώσουμε τώρα τα τρια μνημόνια. Πότε; Τώρα, που πραγματικά βάλλεται, πλήττεται ο πυρήνας της συμφωνίας αυτής; Μα αυτό είναι το όπλο μας τώρα. Να μη φέρουμε προς κύρωση τα μνημόνια, αυτά θα τα φέρουμε όταν συμμορφωθεί η Βόρεια Μακεδονία, στην τήρηση της συμφωνίας. Εδώ πλήττεται ο θεμελιώδης πυρήνας»

Ευάγγελος Αντώναρος: «Θα πω κάτι πάρα πολύ απλό: εμείς δεν είμαστε “τουρκοφάγοι”, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης, είναι τουρκολάγνος -προφανώς- με τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στην Τουρκία. Βάζω τελεία».

vradini.gr