Στην Ελασσόνα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άκης Νασιώκας, όπου συναντήθηκε με πολίτες και συζήτησε μαζί τους για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, αλλά και για τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους.

Η γενικότερη άποψη, που εκφράστηκε από το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών, κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με τον υποψήφιο βουλευτή, είναι η ανάγκη εξάλειψης όλων των παθογενειών που έχουν «αιχμαλωτίσει» την Ελλάδα σε μια καταστροφική πορεία, χωρίς ελπίδες ανάκαμψης και χωρίς να διαφαίνεται καμία προοπτική ανάπτυξης.

«Οι πολίτες, διαπιστώνουν καθημερινά, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ., δεν έχει να παρουσιάσει κανέναν προγραμματισμό ανάπτυξης για τη χώρα. Το αντίθετο μάλιστα. Προσπαθεί να καλύψει την
ανικανότητά της με μια πολιτική επιδομάτων, εκτιμώντας ότι έτσι θα ξεγελάσει τον κόσμο… Οι πολίτες δικαιούνται να ζουν με αξιοπρέπεια και μέσα σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον και όχι περιμένοντας πενιχρά επιδόματα και κουπόνια για να αγοράσουν τρόφιμα» δήλωσε ο κ. Νασιώκας.

Τόνισε δε, ότι «είναι μονόδρομος η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, για αλλαγή».