Τη δική τους πρεμιέρα έκαναν τη Δευτέρα (8/12) οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου του 2024.

Όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) τα καταστήματα – μέλη θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια και τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Ο εμπορικός κόσμος αναμένει πως οι χαμηλότερες τιμές των προϊόντων στα ράφια κατά τη διάρκεια της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου θα προσελκύσουν τους καταναλωτές και εκείνοι, παρά την πίεση που συνεχίζει να δέχεται το διαθέσιμο εισόδημά τους, θα πραγματοποιήσουν αγορές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Τι προτιμούν οι καταναλωτές

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών, κατά τη διάρκεια των τακτικών εκπτώσεων του χειμώνα, είναι καθιερωμένες και οι αγοραστικές συνήθειες εστιάζουν σε προσωπικές και οικογενειακές αγορές, όπως ένδυση και υπόδηση.

protothema.gr