Τι κι αν ξεκίνησαν τα σχολεία; Ποτέ δεν είναι αργά για εξωσχολικά ταξίδια για τα μικρά μας μπομπιράκια. Τι ξεχώρισα;

Γράφει η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

Greenwild: Ο κόσμος πίσω από την πόρτα – PariThomson

Το «Greenwild: Ο κόσμος πίσω από την πόρτα» της PariThomson μας εισάγει σε έναν κόσμο όπου η μαγεία της φύσης είναι τόσο ζωντανή όσο και οι χαρακτήρες που τον κατοικούν. Με την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της σειράς, οι ΕκδόσειςΠατάκη φέρνουν στα χέρια των νεαρών αναγνωστών ένα μυθιστόρημα γεμάτο φαντασία, περιπέτεια και οικολογικά μηνύματα.

Η ιστορία ακολουθεί την εντεκάχρονη Ντέιζυ, η οποία, αναζητώντας τη χαμένη μητέρα της, ανακαλύπτει έναν κρυφό, μαγικό κόσμο – τον Πρασινότοπο – όπου η φύση και η μαγεία συνυπάρχουν αρμονικά.

Μια ηρωίδα σε αναζήτηση και αναμέτρηση: Η Ντέιζυ, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, είναι μια ηρωίδα που κερδίζει αμέσως την καρδιά του αναγνώστη με την αποφασιστικότητά της και το θάρρος της. Μέσα στον Πρασινότοπο, έρχεται αντιμέτωπη με μυστηριώδη πλάσματα και μαγικά φυτά, καθώς και με μια σκοτεινή δύναμη που απειλεί να καταστρέψει τη φυσική μαγεία. Με τη βοήθεια των φίλων της και της γάτας της, του Ναπολέοντα, η Ντέιζυ πρέπει να ξεπεράσει διάφορες προκλήσεις, να λύσει γρίφους και να προστατέψει τόσο τον νέο κόσμο που ανακάλυψε όσο και τον δικό της. Η περιπέτειά της είναι γεμάτη αγωνία, εκπλήξεις και βαθιά συναισθηματική ένταση.

Ένα βιβλίο με οικολογικό μήνυμα και μαγεία: «Ο κόσμος πίσω από την πόρτα» δεν είναι απλώς μια φανταστική περιπέτεια, αλλά και μια υπενθύμιση της σημασίας της προστασίας της φύσης. Η PariThomson δημιουργεί έναν κόσμο όπου η φύση είναι πηγή μαγείας και δύναμης, αναδεικνύοντας την ανάγκη να τη διαφυλάξουμε. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τα μαγικά σύμπαντα και τις ιστορίες όπου οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν κρυμμένα μυστικά και ξεπερνούν προσωπικές προκλήσεις.

🎒BACK TO SCHOOL ΔΩΡΑ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Διαλέγεις σχολική τσάντα🎒...διαλέγεις και δώρο!🎁

ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

❗️ΔΩΡΟ κασετίνα ή τετράδιο

&

❗️ΕΚΠΤΩΣΗ 15% για αγορές χαρτοσχολικών ειδών

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

https://www.nakasbookhouse.gr/