Ένα μεγάλο έργο συντήρησης τμημάτων το οδικού δικτύου στην πόλη των Φαρσάλων και στην επαρχία, ξεκίνησε με την εργολαβία συνολικού κόστους 425.000 ευρώ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αρχή των εργασιών έγινε από την οδό Λαμίας, στην πόλη των Φαρσάλων, ενώ μέχρι το πέρας τους, θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα οδών του Δήμου Φαρσάλων, που παρουσιάζουν έντονα προβλήματα στην επιφάνεια του οδοστρώματος τους, τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω των χρόνιων προβλημάτων τους (παλιά οδοστρώματα με φωλιές σε μεγάλη έκταση) και που όχι μόνο επιδεινώθηκαν, αλλά καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό από την θεομηνία του «Ιανού».

«Το συγκεκριμένο εκτεταμένο έργο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά το οδικό δίκτυο, κατά προτεραιότητα και μετά από υπόδειξη της τεχνικής μας υπηρεσίας» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, προσθέτοντας πως «παράλληλα με τα σημαντικά έργα υποδομών που εξελίσσονται στην περιοχή μας, μεριμνούμε και για εκείνα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αυξάνουν το επίπεδο της ποιότητας ζωής».