Ως «μήνυμα» με αφορμή διαφορές που ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ. ερμηνεύεται από τις διωκτικές αρχές ο ξυλοδαρμός ενός 39χρονου από τέσσερις δράστες.  Θύμα του ξυλοδαρμού αποτέλεσε ένας 39χρονος Αλβανός υπήκοος που -σύμφωνα με πληροφορίες - είναι γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών από παλαιότερες υποθέσεις.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε παραμονές των ευρωεκλογών, αργά το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου όταν οι δράστες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος σε συνοικία της Λάρισας.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό το σχέδιό τους, ένας εκ των δραστών κάλεσε τον 39χρονο μέσω θυροτηλεφώνου με το πρόσχημα ότι κάποιος άγνωστος εκείνη την ώρα επιχειρούσε να του κλέψει τη μοτοσυκλέτα του και πως χτύπησαν τη μοτοσυκλέτα του.

Ο 39χρονος χωρίς να το καταλάβει έπεσε στην παγίδα των δραστών και κατεβαίνοντας από το διαμέρισμά του βγήκε στη συνοικιακή οδό για να αποτρέψει την κλοπή της μοτοσυκλέτας του, για να δεχθεί έτσι την επίθεση των δραστών, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με σιδερογροθιές και ρόπαλα, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες βρέθηκαν στη Λάρισα με αυτοκίνητο που μισθώθηκε από την Αθήνα και μάλιστα από ομοεθνή του 39χρονου.

Μετά τον ξυλοδαρμό του, ο 39χρονος φέρεται να απευθύνθηκε ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των δραστών, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)