Πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή επί τουλάχιστον επτά μήνες νοσηλευόμενος στην εντατική του Νοσοκομείου Βόλου, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε και τελικά κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδωσε 50χρονος Βολιώτης.
Ο άνδρας οδηγούσε δίκυκλο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα, με αποτέλεσμα να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο αποφάσισε να παύσει υφ’ όρων τη δίωξή του. Ωστόσο, την ίδια τύχη δεν είχε και η 27χρονη που συγκρούστηκε με το δίκυκλο του 50χρονου, η οποία κατηγορούνταν για σωματική βλάβη από αμέλεια και κρίθηκε ένοχη. Το δικαστήριο τής επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν υπεύθυνη για τον τραυματισμό του 50χρονου, γιατί πέρασε τη διασταύρωση με πορτοκαλί.
Το τροχαίο είχε συμβεί το 2018 στη συμβολή των οδών Γιάννη Δήμου με Κασσαβέτη. Ο 50χρονος δούλευε ως διανομέας φαγητού και οδηγώντας το δίκυκλό του συγκρούστηκε με το έτερο μηχανάκι που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πέρασαν και οι δύο με πορτοκαλί και στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ο 50χρονος δεν είχε δίπλωμα. Σημειώνεται ότι από το 2018 οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες.
Στην απολογία της η γυναίκα είπε πως δεν επικοινώνησε μετά το τροχαίο με τον 50χρονο επειδή ήταν σοκαρισμένη και η επαφή γινόταν μόνο μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία μάλιστα τον αποζημίωσε με 60.000 ευρώ.

e-thessalia.gr