Η αύρα του Μίτσελ και η λάμψη του Μαρσέλο δεν αρκούσαν για να φέρουν την άνοιξη στον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε ακόμα μία βαριά ευρωπαϊκή ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από την Καραμπάγκ στο «Καραϊσκάκη» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν, κυρίως στο πρώτο ηµίχρονο, σαφώς βελτιωµένοι σε σχέση µε το πρόσφατο παρελθόν, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις καλές στιγμές που δημιούργησαν. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος οι Αζέροι ανέβασαν τον ρυθμό τους και βρήκαν δίχτυα στο 68΄ με τον Οβούσου, στο 82΄ με τον Βέσοβιτς και στο 86΄ με τον Σεϊντάεφ. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει κοντά στην ισοφάριση με τον Μασούρα στο 73΄, όμως η σέντρα-σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Πλέον η ευρωπαϊκή συνέχεια γίνεται απελπιστικά δύσκολη για τον Ολυμπιακό, που μπορεί να ελπίζει μόνο στη διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για τους «16» του Conference League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Αβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ (83΄ Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60΄ Μαρσέλο), Κούντε (75΄ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60΄ Μασούρας), Μπιέλ, Ούι Τζο (75΄ Αμπουμπακάρ).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Γκουρμπάνοφ): Mαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς (90΄ Χουσεΐνοφ), Γιαφαργκουλίγεφ (46΄ Μπαϊράμοφ), Μουσταφαζάντε, Μπ. Χουσεΐνοφ, Γκαράγεφ, Ρίτσαρντ Αλμέιδα (65΄ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65΄ Σεϊντάεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου (90΄ Οζομπιτς).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Φράιμπουργκ νίκησε με 2-0 τη Ναντ και έτσι η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Φράιμπουργκ 9, Καραμπάγκ 6, Ναντ 3, Ολυμπιακός 0 βαθμοί. Η επόμενη αγωνιστική (13/10): Καραμπάγκ – Ολυμπιακός, Ναντ – Φράιμπουργκ.

• Πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο σημειώθηκαν επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις, με τα ΜΑΤ να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών.

H KAΘΗΜΕΡΙΝΗ