«Αισιόδοξα μηνύματα, για ένα ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο και πρωταγωνιστή των εξελίξεων, μετά τις εθνικές εκλογές, δίνει η ύπαιθρος του νομού Λάρισας, με τους κατοίκους των περισσότερων χωριών να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην νέα πορεία του Κινήματος Αλλαγής» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ακης Νασιώκας, μετά την περιοδεία του στα χωριά Καλαμάκι και Αρμένιο.

«Η δυσαρέσκεια για την πολιτική που εφάρμοσε η Νέα Δημοκρατία, σε όλους τους τομείς, και ιδιαίτερα στον αγροτικό και ενεργειακό τομέα, είναι μεγάλη στα χωριά μας, που έχουν γονατίσει οικονομικά…» τόνισε ο κ. Νασιώκας.

Στις συναντήσεις του, με τους κατοίκους, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν τόσο στις αποζημιώσεις των αμυγδαλοπαραγωγών, τις οποίες δεν έλαβαν ακόμη οι αγρότες, όσο και στην πολιτική επικαιρότητα, με κυρίαρχο θέμα την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει το συντριπτικό ποσοστό των νοικοκυριών και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι.

Ο υποψήφιος βουλευτής, επεσήμανε ότι «Το ΠΑΣΟΚ, σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στους αγρότες. Είναι δίπλα στους ανθρώπους που εργάζονται για να διατηρούν ζωντανή την ατμομηχανή της οικονομίας της χώρας μας, τον πρωτογενή τομέα της. Δεν τους εγκατέλειψε ποτέ και είναι έτοιμο να δώσει και πάλι μάχη για την στήριξη και την ανάπτυξή του».