«Ζωή» σε ένα εμβληματικό κτίριο δίνει μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης ο Δήμος Μετεώρων με την αξιοποίηση του Διοικητηρίου του Ασπροποτάμου.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές του μήνα με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής λειτουργεί ιατρείο με την εγκατάσταση ιατρού για την εξυπηρέτηση των παραθεριστών και των επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ακόμη, για την εξυπηρέτηση του κοινού έχει τοποθετηθεί υπάλληλος του Δήμου για την διεκπεραίωση υποθέσεων των Δημοτών.

Παράλληλα, τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Χύμα και Νίκο Τσιούκα καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάκη Ρουστάνη, τηρώντας τη δέσμευσή του παρέδωσε δυο οχήματα για την καλύτερη λειτουργεία των υπηρεσιών του Δήμου στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα όχημα 4χ4 πολιτικής προστασίας που παραχώρησε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και ένα συμβατικό όχημα για τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» που έγινε δωρεά από τον Όμιλο Συγγελίδη. Ο Δήμαρχος ακόμη παρέδωσε στο Ιατρείο ένα νέο απινιδωτή μετά από δωρεά των αδελφών Πελτέκη.

Στην παράδοση των δυο οχημάτων παρευρέθηκε και ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας ο οποίος περιοδεύει στην περιοχή του Ασπροποτάμου.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ότι λέμε το κάνουμε πράξη. Και εδώ από τον Ασπροπόταμο στέλνουμε το μήνυμα ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δώσουμε και πάλι πνοή στα χωριά μας.

Ειδικά στον Ασπροπόταμο που «χτυπήθηκε» σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Δίνουμε και πάλι «ζωή» στο Διοικητήριο Ασπροποτάμου το οποίο με τις άοκνες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Δημήτρη Χύμα και του Προέδρου της Καλλιρόης Κώστα Αγγέλη θέλουμε να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για την «αναγέννηση» της περιοχής.

Ενισχύουμε τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και την πρωτοβάθμια υγεία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκειμένου αυτό το «διαμάντι» του Δήμου μας τα επόμενα χρόνια να αποκτήσει σημαντική αναπτυξιακή τουριστική προοπτική συνδυάζοντας την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής».