Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε επιχείρηση ανακύκλωσης, που βρίσκεται στο Ομορφοχώρι της Λάρισας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών που έχουν αναφλεγεί πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει τον ουρανό. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 10 υδροφόρα οχήματα, ένα ελικόπτερο και μία ομάδα πεζοπόρου, ενώ συνδράμουν υδροφόρες του Δήμου Κιλελέρ και μηχανήματα έργου. 

  

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κλείστε τα παράθυρα λόγω καπνού 

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνονται τα εξής, σχετικά με την μεγάλη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στο Ομορφοχώρι της Λάρισας σε επιχείρηση ανακύκλωσης υλικών: 

Λόγω της πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης υλικών στο Ομορφοχώρι και λόγω της έντασης και της διεύθυνσης του ανέμου, συστήνεται στους πολίτες να έχουν κλειστά παράθυρα στους χώρους που βρίσκονται και να αποφεύγουν την παραμονή τους σε εξωτερικούς χώρους.

Μήνυμα του 112 στους πολίτες της Λάρισας 

Μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Λάρισας στις 2:24 το μεσημέρι της Τετάρτης, σχετικά με την μεγάλη φωτιά στο Ομορφοχώρι της Λάρισας. 

Η Πολιτική Προστασία ενημερώνει τους πολίτες να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών. 

kosmoslarissa.gr