Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνοδεύτηκε η απεργία της Τετάρτης 8 Μαρτίου στην Καρδίτσα, με αντικείμενο την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης -όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net- βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων αλλά και στην προσωπική τους ανάγκη να διαμαρτυρηθούν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τους λόγους που επέτρεψαν να συμβεί.

Στον χώρο της συγκέντρωσης υπάρχει και ένας μικρός αριθμός τρακτέρ, πάνω στην πλατεία, προς την πλευρά της Υψηλάντου, ενώ πολλές δεκάδες πανό βρίσκονται στα χέρια του πλήθους. Επίσης οι μαθητές πολλών σχολείων έχουν σπεύσει και συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Ομιλίες έγιναν από τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ κ. Ταξιάρχη και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Καπράνα, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων φορέων.

Σε εξέλιξη είναι πλέον η πορεία των πολιτών στις γραμμές του τρένου, ενώ τρακτέρ έχουν ανέβει πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές όπου και θα παραμείνουν για μισή ώρα στο πλαίσιο κινητοποίησης της πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων σε διάφορες περιοχές της χώρας.