Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο συγχωριανών έγινε σήμερα το απόγευμα σε χωριό της περιοχής Αλμυρού, όταν δύο άνδρες, μάλωσαν για άγνωστη αιτία και ο ένας πήρε αλυσοπρίονο και τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι τον άλλο!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος του χωριού 56 χρονών και ο γιός του διαπληκτίστηκαν με αλλοδαπό, εκείνος άρπαξε αλυσοπρίονο τον κυνηγούσε και του κατάφερε βαθύ τραύμα στο πόδι.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, με τη συνδρομή μοτοσικλετών της Ομάδας ΔΙΑΣ, που άνοιγαν δρόμο.

Ο άνδρας, που είναι τραυματισμένος σοβαρά και έχει αιμορραγία, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

magnesianews.gr