Βρέθηκε να οδηγεί ποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ και καθώς κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Ελλείψει ωστόσο των προϋποθέσεων αναστολής η ποινή μετατράπηκε προς 10 ευρώ ημερησίως, με τον 39χρονο Λαρισαίο ποδηλάτη να αποφεύγει τη φυλάκιση, αλλά να καλείται πλέον να πληρώσει περί τις 10.600 ευρώ!

Πρόκειται για μια σπάνια, αν όχι μοναδική περίπτωση στα τοπικά χρονικά - τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια - όπου ποδηλάτης ελέγχεται για μέθη, συλλαμβάνεται ως μεθυσμένος, κρατείται ένα βράδυ, παραπέμπεται ως κατηγορούμενος και κρίνεται ένοχος.

Ο 39χρονος δεν μπόρεσε να μετατρέψει την επιβληθείσα σε βάρος του 12μηνη ποινή φυλάκισης σε ποινή με τριετή αναστολή και τώρα θα οφείλει ένα, κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)