Δεν γλίτωσε το λουκέτο τελικά το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Φιλιππούπολη της Λάρισας με το σενάριο, που είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, να υλοποιείται οριστικά από χθες.

Στα τέλη του Οκτώβρη είχε γίνει γνωστό πως το εν λόγω κατάστημα θα έκλεινε, όμως μετά από μια σειρά αντιδράσεων δόθηκε μια μικρή παράταση η οποία προφανώς έληξε.

Αντιδράσεις καταγράφονται τόσο από τα σωματεία εργαζομένων όσο και από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους κτηνοτρόφους – αγρότες των γύρω χωριών που εξυπηρετούνται από το εν λόγω κατάστημα.

Πιο αναλυτικά: Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό στους εργαζόμενους πως το υποκατάστημα που στεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρώην Ένωσης (εμπορικό κέντρο Gaia), θα σταματήσει τη λειτουργία του από τη Δευτέρα, δηλαδή χθες.

Από χθες άρχισαν να μεταφέρονται όλες οι λειτουργίες και οι καρτέλες σε άλλα υποκαταστήματα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η παύση όλων των λειτουργιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΑΤΜ θα συνεχίσει να υπάρχει για το επόμενο διάστημα, αλλά είναι άγνωστο μέχρι πότε θα διατηρηθεί εκεί.

Όσον αφορά στους εργαζόμενους να σημειωθεί πως πρόκειται για τέσσερα άτομα τα οποία θα μεταφερθούν σε άλλα υποκαταστήματα της πόλης, κάτι που είναι ευχάριστο καθώς δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας με την όποια εξέλιξη.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από Κ. Γκιάστα, Ελευθερία)