Στη διάψευση δημοσιευμάτων αναφορικά με την κατάσταση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου (ΕΒΟΛ) μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Μαγνησίας, προχώρησε η Διοίκηση του Συνεταιρισμού, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία, στην εισκόμιση γάλακτος και γενικά, στην παραγωγή των προϊόντων του.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουν δυστυχώς κατακλύσει τα διαδίκτυο, τον ηλεκτρονικό τύπο και τα ραδιόφωνα και παραπληροφορούν τους συμπολίτες μας αναφορικά με την κατάσταση του ΑΣ Βόλου, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά και από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, το Δ.Σ. του ΑΣ Βόλου δηλώνει τα εξής:

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο ΑΣ Βόλου σχετικά με την τροφοδοσία του, με την προμήθεια της πρώτης ύλης, με την εισκόμιση του γάλακτος και εν γένει με την παραγωγή των προϊόντων του.

Παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις πρώτες ημέρες, όλα βαίνουν απολύτως καλώς, η παραγωγή των γαλακτοκομικών μας προϊόντων εξελίσσεται κανονικά, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται ομαλώς.

Έτι περαιτέρω, ο Συνεταιρισμός μας έχει ήδη συνδράμει τους πληγέντες χορηγώντας τους, μεταξύ άλλων, δωρεάν ζωοτροφές, αλλά και μεταφέροντας τις απαραίτητες ποσότητες νερού στις εγκαταστάσεις τους.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να δηλώσουμε, για ακόμη μια φορά, ότι είμαστε παρόντες για να συνδράμουμε όποιον χρειάζεται βοήθεια”

ertnews.gr