Κάλεσμα σε ιδιώτες γιατρούς, παθολόγους και γενικούς ιατρούς ώστε να καλύψουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου απεύθυνε πριν 8 ημέρες η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με την έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, το Νοσοκομείο Βόλου ζητούσε δύο γιατρούς γενικής ιατρικής ή παθολογίας για τη διενέργεια οκτώ εφημεριών από 1/8 έως και 31/8 και δύο γιατροί ιδίων ειδικοτήτων και τον ίδιο αριθμό εφημεριών από 1/9 έως 30/9.

Η αμοιβή των ιατρών για την 24ωρη εφημεριακή απασχόληση ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά εφημερία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνταν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μέχρι σήμερα, 24 Ιουλίου και ώρα 15:00. Ωστόσο, έως σήμερα το πρωί κανένας γιατρός δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με το Αχιλλοπούλειο και να εφημερεύσει στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών. Η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος αναμένει έως και τις 3 το μεσημέρι για να δει εάν θα ανταποκριθεί κάποιος και θα αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειές της, κατόπιν εντολής και του Υπ. Υγείας.

magnesianews.gr