Νοσηρή φαντασία είχε ένας 31χρονος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Ηράκλειο, καθώς έφτασε στο σημείο να καλέσει... οδική βοήθεια για να μεταφέρει το αυτοκίνητό του που είχε μείνει από βλάβη ενώ μετέφερε 13 κιλά κάνναβης, το βράδυ της Δευτέρας!

Ο 31χρονος Έλληνας είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν, τον είδαν να πηγαίνει με το αυτοκίνητο ενός 44χρονου Έλληνα σε μια περιοχή του Ηρακλείου, όπου περίμεναν ένα όχημα εταιρείας οδικής βοήθειας στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ένας 23χρονος αλλοδαπός για να μεταφέρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους τρεις άνδρες και έκαναν έλεγχο στα οχήματα, με αποτέλεσμα να βρουν σε αυτό του 31χρονου 12 κιλά και 840 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν άλλα 449,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 36 σφαίρες, μια ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

protothema.gr