Την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε με επιστολή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο του ο κ. Κασσελάκης θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά. Συγκεκριμένα αύριο στις 19:15 θα έχει συνάντηση και συζήτηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους τάφους των Βενιζέλων. Στις 22:00 θα επισκεφθεί το Ενετικό Λιμάνι της πόλης και θα έχει ζωντανή παρέμβαση σε δελτίο τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2023.

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο. Φοβούνται. Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα. Εγώ δεν τους φοβάμαι», ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης ο οποίος απαντά στις κατηγορίες που κυκλοφορούν για τον ίδιο τα τελευταία 24ωρα.

«Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο. Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες», υπογραμμίζει.

«Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου» επισημαίνει.

«Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…)», συμπληρώνει.

Σημειώνει ότι η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον του ή της Tiptree Marine που ίδρυσε. Υπάρχει κατά της διαχειρίστριας εταιρείας VShips Νορβηγίας, η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, με την οποία όμως δεν έχει καμία σχέση.

«Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω» καταλήγει.

liberal.gr