Και επισήμως ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης, ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. 

Ο νυν αντιπεριφερειάρχης στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει τα εξής: 

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία εποχή μεγάλων προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών. Και με την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια τα Τρίκαλα και η Θεσσαλία έχουν καταφέρει το άλμα στο μέλλον και συνεχίζουν να στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου βρίσκομαι και πάλι στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού, του ανθρώπου που έχει αλλάξει τον ρου της Θεσσαλίας, και της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών», για μία Περιφέρεια παρούσα στις εξελίξεις. Για τα Τρίκαλα που διεκδικούν, που τραβούν μπροστά, που κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει.

Συνεχίζουμε με σχέδιο και όραμα, κινητοποιώντας τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Συνεχίζουμε με εμπειρία και γνώση, με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα, με τον πολίτη στο επίκεντρο, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και την μοναδικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της.

Όλα αυτά τα χρόνια σας κοιτώ ξεκάθαρα στα μάτια, χωρίς περιστροφές, χωρίς δεύτερες κουβέντες. Και έτσι θα συνεχίσουμε, μαζί, αυτή την πορεία για ένα καλύτερο μέλλον, για την ανάπτυξη, τις σύγχρονες υποδομές, την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, την αλληλεγγύη. Μαζί, για τις πόλεις και τα χωριά μας, για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Κατέρχομαι σε αυτή την εκλογική μάχη ζητώντας την ψήφο σας, συνεχίζοντας αυτή την παραγωγική και ουσιαστική διαδρομή, για όλες και όλους, για το αύριο.