Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα δωμάτια ξενοδοχείων και τα διαμερίσματα σε προορισμούς στους ορεινούς όγκους της χώρας, για την περίοδο των Χριστουγέννων, με τις κρατήσεις ανάλογα την περιοχή να αγγίζουν ή και να ξεπερνούν το 90%.

Τη φετινή χρονιά, μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας φαίνεται να προγραμμάτισε νωρίς τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το ταξίδι στο βουνό ιδιαίτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τις προ-κρατήσεις που καταγράφονται στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για τις εορταστικές ημέρες, για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι άκρως εντυπωσιακά και σε πολλούς προορισμούς αγγίζει ακόμη και το 100%.

Η Καλαμπάκα, αποτελεί θρησκευτικό προορισμό λόγω των Μετεώρων.

Οι προ-κρατήσεις σήμερα αγγίζουν το 97%, με το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 496€ για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ, για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, το ποσοστό προ-κρατήσεων κυμαίνεται στο 84% και το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις από 337€ έως 587€.