Κλειστή σύσκεψη θα πραγματοποιήθει αύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμμετοχή της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι προνοιακές δομές της χώρας και πιο συγκεκριμένα η ''Κιβωτός του Κόσμου'', -ύστερα από τη ''θύελλα'' καταγγελιών- καθώς και το πλαίσιο στο οποίο θα μπει η ''Κιβωτός'' έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται πως δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να σταματήσει η στήριξη της "Κιβωτού" και να μείνουν τα παιδιά που φιλοξενεί στον δρόμο.

Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι η Δικαιοσύνη είναι πλέον αρμόδια για την διερεύνηση των φρικτών καταγγελιών για σεξουαλική, σωματική και λεκτική κακοποίηση εναντίον του επικεφαλής της δομής πατέρα Αντωνίου αλλά και άλλων παραγόντων της Κιβωτού. Ωστόσο, όπως ανέφεραν στο THETOC, αναμένεται η ολοκλήρωση έρευνας της εισαγγελίας, προκειμένου να αποφασιστεί πιθανή αντικατάσταση της διοίκησης.

thetoc.gr