Κέρδισαν δικαίως το πιο ζεστό χειροκρότημα των εκατοντάδων Βολιωτών που κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου, για να απολαύσουν το υπερθέαμα που προσέφερε η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με συνδιοργανωτές τον Ιππικό Αθλητικό Σύλλογο Βόλου «Οι Κένταυροι» και την περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας.

Οι αναβάτες – άνδρες, γυναίκες και παιδιά – συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια έκαναν επίδειξη της ιππικής δεξιοτεχνίας τους με παρέλαση στην παραλία του Βόλου και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες στους Βολιώτες.


Οι ιππείς έφεραν κατάλληλη ενδυμασία και φορούσαν τον διακριτικό αριθμό σειράς σε εμφανές σημείο, ενώ οι αμαξηλάτες έπρεπε να έχουν δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια του ζωήλατου.

Για πρώτη φορά φέτος η παρέλαση συνεχίστηκε μέσα από τον πεζόδρομο της παραλίας προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με έξοδο από το Green Park στην οδό Φιλελλήνων και επιστροφή μέσω της Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και πλαισιώθηκε από τον Χορευτικό Σύλλογο Βλάχων και προσκόπους.

taxydromos.gr