Δύσκολη νίκη στο Θεσσαλικό ντέρμπι της 5η αγωνιστικής κατέκτησε στο ουδέτερο AEL FC Arena το απόγευμα του Σαββάτου (3/12) η Αναγέννηση και με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Καλύτερη στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου η Αναγέννηση όμως οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είχαν την υπεροχή ωστόσοι οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο. Η Αναγέννηση ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο 41' μετά από προσπάθεια του Νίκου Γκόλια που 15' νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματισθέντα Σκόνδρα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κάποιες στιγμές που θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 κάτι που ωστόσο δεν ήρθε ποτέ με το άγχος της κατάκτησης των τριών βαθμών να παραμένει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση (Π.Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (25’ λ.τρ. Γκόλιας), Κοζορώνης (69’ λ.τρ. Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80’ Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80’ Αλιατίδης).

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης) Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (67’ Μορέιρα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Ροχάνο (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Σημειώνουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της Αναγέννησης που ακολούθησαν την ομάδα στο γειτονικό νομό ενισχύοντας την προσπάθειά της.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 1-0
Μακεδονικός – Ηρακλής 2-0

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15.00
Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας
ΑΕΛ – Θεσπρωτός
Παναθηναϊκός Β' – Πανσερραϊκός
Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β'
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 15.00
Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας

Στη Λάρισα εκ νέου αγωνίζεται την 6η αγωνιστική η Αναγέννηση, αυτή τη φορά όμως ως φιλοξενούμενη του Απόλλωνα Λάρισας.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας
Νίκη Βόλου – Διαγόρας Ρόδου
ΠΑΟΚ Β' – Ηρακλής Λάρισας
Πανσερραϊκός – Μακεδονικός
ΠΟΤ Ηρακλής – Βέροια
Αλμωπός – ΑΕ Λάρισας
Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου
Ρεπό: ΠΑΟ Β'

karditsaLive.net