Άλλες τρεις κλοπές, εκ των οποίων δύο στον Βόλο, εξιχνιάστηκαν για τη δράση δύο Αλβανών, που είχαν «ρημάξει» φορτηγά σε Λάρισα και Λαμία.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 52 ετών, προέβαιναν σε διαρρήξεις επαγγελματικών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων (τύπου βαν) και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους εργαλεία, ενώ χρησιμοποιούσαν, ως μέσο μετακίνησής τους και μεταφόρτωσης των αφαιρεθέντων εργαλείων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός εξ αυτών.

Οι δράστες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας αρχές Φεβρουαρίου κι από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 19-01-2024 έως 2-02-2024, είχαν διαπράξει 10 κλοπές από Ι.Χ.Φ. οχήματα, εκ των οποίων οκτώ στη Λάρισα και δύο στη Λαμία, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία από το εσωτερικό αυτών.

Μάλιστα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 30-01-2024 έως 05-02-2024, οι δράστες διέπραξαν επιπλέον τρεις κλοπές από Ι.Χ.Φ. οχήματα, από τις οποίες μία στη Λαμία και δύο στον Βόλο, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία από το εσωτερικό τους.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις του Βόλου, η πρώτη κλοπή σημειώθηκε βραδινές ώρες 1ης – 2 Φεβρουαρίου από φορτηγό 47χρονου και η δεύτερη μεσημεριανές ώρες μεταξύ 3 – 5 Φεβρουαρίου από φορτηγό 33χρονου, αφαιρώντας και στις δύο περιπτώσεις εργαλεία από το εσωτερικό των οχημάτων.

e-thessalia.gr