Την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προβολής σε Ιταλία και Ρουμανία αποφάσισε ο Δήμος Σκιάθου.

Στο πλαίσιο αυτό θα συνεργαστεί με την WIZZ AIR για την προβολή του προορισμού στην Ιταλία. Προβλέπεται η αποστολή E-mail προβολής της Σκιάθου στο πελατολόγιο της εταιρείας. Η εταιρεία διαθέτει στη βάση δεδομένων των τα προσωπικά e-mail όλων των ταξιδιωτικών πρακτορείων και πρακτόρων που έχει συνεργαστεί. Επίσης πρέπει να διαθέτει και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ανθρώπων που έχουν επιλέξει την εταιρεία για το ταξίδι τους ή τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επομένως θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές αποστολές σε τουλάχιστον 30.000 αποδέκτες) διαφημίζοντας και προβάλλοντας το νησί της Σκιάθου. Θα σταλεί τουλάχιστον ένα newsletter σε 13.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις στο Μιλάνο, 10.700 στη Ρώμη, 9.700 στη Νάπολη και 4300 στο Μπάρι. Επίσης, θα γίνει προβολή μέσω λογαριασμών social media με φωτογραφίες της Σκιάθου. Θα υπάρξει προβολή μέσω λογαριασμού social media όπως facebook με στόχευση σε υποψήφιους ταξιδιώτες.

Επίσης, ο Δήμος θα συνεργαστεί με την AEROTRAVEL SRL για την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων στη Ρουμανία, με στόχο της ενίσχυση της επισκεψιμότητας προς το νησί. Ειδικότερα θα γίνει προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αναδόχου (facebook – instagram πάνω 100.000 ακόλουθους) της εταιρείας - 60 δημοσιεύσεις και banners – με στόχο το κοινό των πόλεων της Ρουμανίας Τιμισοάρα, Ιάσιο, Κλουζ-Ναπόκα και Βουκουρέστι.

Eπιπλέον θα γίνει προβολή μέσω διαφημίσεων google - google ads με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από τη Ρουμανία. Και για τις 2 δράσεις ο Δήμος Σκιάθου θα διαθέσει το ποσό των 29.000 ευρώ.

tornosnews.gr