Χωρίς να κάνει καμία νύξη στα «ανοιχτά» ζητήματα της πολιτικής μετά και την υπόθεση “Πάτση”, της κοινωνίας και της οικονομίας, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε σήμερα στον Βόλο και στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας με τίτλο ««48 χρόνια ΟΝΝΕΔ, 48 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

Ο κ. Οικονόμου προχώρησε σε μία πολύ σύντομη δήλωση στα μέσα, η οποία επικεντρώθηκε στην αξία της εμπλοκής με την πολιτική, αποφεύγοντας να μιλήσει για την διαγραφή του Ανδρέα Πάτση και την υπόθεσή του, αλλά και την πορεία της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν στην οικονομία, την πολιτική και την κοινωνία.

Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου δήλωσε χαρακτηριστικά πως “Ανταποκρίθηκα με πολύ μεγάλη χαρά στην πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να έρθω εδώ μαζί με καλούς συναδέλφους και αγαπημένους φίλους να κουβεντιάσουμε για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ, όχι μόνο για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ αλλά για τη διαχρονική αξία του να ασχολείσαι με την πολιτική και του να εμπνέεις νέους ανθρώπους για να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια της πατρίδας, στην προσπάθεια της παράταξης να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις και να ανοίγει δρόμους, να κρατά ανοιχτό τον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως για τη νέα γενιά”. Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου, από το βήμα της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην πορεία του στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.

Παρών στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Volos Palace και παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζ. Μακρή, οι βουλευτές κ.κ. Χρ. Μπουκώρους, Αθ. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας κ. Αθανασάκης και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και νεολαίοι.

magnesianews.gr