Για την προσεχή Δευτέρα στις 13.30, αναβλήθηκε η δίκη του 31χρονου που κατηγορείται για τα πλημμελήματα της παράβαση του Νόμου περί Όπλων και κατοχής ναρκωτικών και για θανάτωση ζώων κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια του Βόλου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Τα χαρακτηριστικά του τα είχε καλυμμένα καθ’ όλη την ώρα που βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας. Του ζητήθηκε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του κατά την ανάγνωση της υπόθεσης. Ωστόσο φαίνονταν να μην είχε συναίσθηση τι γινόταν καθώς, ενώ ο δικηγόρος του ζητούσε αναβολή, όταν η πρόεδρος τον ρώτησε αν επιθυμεί αναβολή, εκείνος απάντησε αρνητικά.

Το δικαστήριο, ανέβαλε την υπόθεση για την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι και θα παραμείνει κρατούμενος, την επόμενη ημέρα, την Τρίτη, θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια του Βόλου, στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζει για θανάτωση ζώων κατ’ εξακολούθηση, και συγκεκριμένα, έξι ζώων (πέντε γάτες – ένας σκύλος) και των τραυματισμό άλλων αδέσποτων ζώων.

Aναστασία Φύσσα (e-thessalia.gr)