Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι μαθητές ενεπλάκησαν σε καυγά χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με θύμα έναν μαθητή, ο οποίος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπό του και στα δόντια του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος θύτης χθες δεν μετέβη στο σχολείο του, ενώ το θύμα πήγε κανονικά και συμμετείχε στη εκδρομή που οργανώθηκε. Κάποια στιγμή και ενώ οι καθηγητές είχαν απαγορεύσει στα παιδιά να μετακινηθούν πάνω από τη οδό Αργοναυτών και το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, το θύμα χωρίς να έχει διευκρινιστεί πως, βρέθηκε πάνω από την οδό Δημητριάδος και συναντήθηκε με άλλα δύο παιδιά, το ένα από αυτά ήταν ο φερόμενος θύτης.
Εκεί διαπληκτίστηκαν και ξεκίνησε ο καυγάς, ενώ υπάρχουν ασαφείς πληροφορίες ότι ο θύτης με τον φίλο του προσπάθησαν να κουρέψουν το θύμα. Βλέποντας τι συμβαίνει και πως εκτυλίσσεται έντονος καυγάς με χειροδικίες, ένας μαθητής ειδοποίησε την αστυνομία.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπό του, στο στόμα και τα δόντια.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε προκαταρκτική εξέταση, την οποία ανέλαβε έμπειρος διευθυντής προκειμένου να διερευνήσει εάν υπήρχαν τυχόν παραλείψεις από τους εκπαιδευτικούς.
Επιπλέον στάλθηκε στο σχολείο σήμερα η αρμόδια σύμβουλος παιδαγωγικής εκπαίδευσης, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα, να δει τι έχει συμβεί ώστε να υπάρχει παιδαγωγική παρέμβαση.

magnesianews.gr