Εξήλθε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, έπειτα από 21 ημέρες νοσηλείας λόγω του σοβαρού αγγειακού επεισοδίου που υπέστη και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Υγεία» για περαιτέρω νοσηλεία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/10) και υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί της, Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στον Alpha το πρωί της Τετάρτης (16/10) και περιέγραψε τη διαδικασία μεταφοράς της σε δωμάτιο και τα βήματα της αποκατάστασης, που θα ακολουθήσουν.

«Η Μαρινέλλα θα πάει στο δεύτερο στάδιο βγαίνοντας από την εντατική και πηγαίνοντας σε απλό δωμάτιο. Πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο. Η Μαρινέλλα εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και παράλληλα επειδή είναι πολύ δυνατή, κατάφερε να πάει στα επόμενα στάδια. Αυτή την στιγμή θα πάει σε ένα απλό δωμάτιο. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή. Τα αιμορραγικά επεισόδια είναι πολύ δύσκολα. Στη συνέχεια, θα έρθει το τρίτο στάδιο που είναι το κέντρο αποκατάστασης» υπογράμμισε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

insider.gr